dennis
Schyfsma

tandarts voor orthodontie

Dennis Schyfsma studeert in 1976 af aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Hij start al snel een eigen praktijk voor tandheelkunde en orthodontie in de regio Utrecht. In 1988 verhuist hij met zijn gezin naar Spanje, waar hij met succes een tandartsenpraktijk en een praktijk voor orthodontie opzet. Dennis werkte jarenlang als docent voor Progressive Orthodontics, onder andere in Amerika, en leidt tandartsen over de hele wereld op om zelf de orthodontie uit te voeren in hun eigen praktijk.

“Ik vind orthodontie het mooiste vak binnen de tandheelkunde. Het geeft veel bevrediging om te zien hoe tanden recht komen te staan en mensen weer een stralende smile krijgen. Trouwens, ook het functionele van de orthodontie vind ik interessant. Om patiënten na bijvoorbeeld een val weer een goed functionerend gebit terug te geven.”

Dennis Schyfsma portret

Inmiddels woont hij weer in Nederland. Hij zet zijn kennis en ervaring nu in om Nederlandse praktijken te ondersteunen met orthodontie op internationaal topniveau. Dennis is zeer bedreven in het maken van gespecialiseerde behandelplannen, van eenvoudige cases tot reconstructieve orthodontie.