Het team

vriendelijk en deskundig

Het eerste consult zal altijd plaatsvinden bij Axel van der Heide.  Hij kijkt naar de huidige stand van het gebit, luistert naar uw wensen en doet waar nodig navraag bij uw tandarts. Daarna bespreekt hij in grote lijnen hoe een traject eruit kan zien.

Hierna volgt een uitgebreid specialistisch onderzoek door de assistente. Er worden foto’s en een scan van het gebit gemaakt. Op basis hiervan kan Axel het behandelplan opstellen. We nemen daarna de tijd om dit met u door te spreken en uw vragen te beantwoorden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Onze goed opgeleide orthodontie-assistentes plaatsen de beugel en voeren de maandelijkse controles uit. Axel kijkt tijdens het traject op gezette momenten mee om te kijken of de behandeling naar wens verloopt.

Onze toppers

“Ik vind orthodontie echt een geweldig vakgebied. Geen mond is hetzelfde en het is steeds even puzzelen hoe we het mooiste resultaat kunnen bereiken. Wat is vooral heel fijn vindt, is dat ik met Insignia digitaal het plan kan voorbereiden. Zo kan ik de patiënt al snel het eindresultaat laten zien, is de behandeling minder pijnlijk en duurt het vaak ook korter!”

Christa van der Kraats

Ortho-assistent

Jessica van Vliet

Ortho-assistent

Miriam Gerritsen

Ortho-assistent