Het team

vriendelijk en deskundig

Het eerste consult zal altijd plaatsvinden bij Dennis of Shakira. Zij kijken naar de huidige stand van het gebit, luisteren naar uw wensen en doen waar nodig navraag bij uw tandarts. Daarna bespreken we in grote lijnen hoe een traject eruit kan zien en wat de kosten hiervoor zijn.

Hierna volgt een uitgebreid specialistisch onderzoek zodat Dennis of Shakira het behandelplan kan opstellen. We nemen de tijd om dit met u door te spreken en uw vragen te beantwoorden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Onze goed opgeleide orthodontie-assistentes plaatsen de beugel en voeren de maandelijkse controles uit. Dennis of Shakira kijken tijdens het traject op gezette momenten mee om te kijken of de behandeling naar wens verloopt.

Onze toppers

“Ik vind orthodontie het mooiste vak binnen de tandheelkunde. Het geeft veel bevrediging om te zien hoe tanden recht komen te staan en mensen weer een stralende smile krijgen. Trouwens, ook het functionele van de orthodontie vind ik interessant. Om patiënten na bijvoorbeeld een val weer een goed functionerend gebit terug te geven.”

Meer over Dennis Schyfsma >>

“Wat de orthodontie zo leuk maakt is dat geen een mond hetzelfde is en elke behandeling daardoor uniek is. Met de komst van de aligner behandelingen heeft dit weer een extra dimensie gebracht in de orthodontie en dit is dan ook niet meer weg te denken in de hedendaagse orthodontie.”​​

Meer over Shakira Schyfsma >>

Christa van der Kraats

Ortho-assistent

Jessica van Vliet

Ortho-assistent

Miriam Gerritsen

Ortho-assistent